Goedkoop digitaal advies

Het is niet omdat je een gelimiteerd budget hebt dat je niet kan investeren in je digitale marketing.
De KMO-portefeuille is een subsidiemaatregel waardoor je als KMO een terugbetaling krijgt van 30% op strategisch advies.

Digitaal advies die jouw bedrijf vooruit helpt

Wanneer je een goed doordacht strategisch plan hebt, dan openen er verschillende deuren om jouw bedrijf te laten groeien. Dat is wat wij doen. Wij voeren een digitale audit uit, doen strategische sessies en werken aan een concreet actieplan. 

Door een digitale strategie krijg je meer inzichten in je markt, je concurrenten en zelfs je eigen bedrijf. Dit zijn zaken die je moet weten voor je begint aan digitale marketing, anders blijf je stagneren en dat wil je natuurlijk niet. 

Met ons actieplan kan je meteen aan de slag om jouw bedrijf digitaal te laten groeien.

Via zoekmachine optimalisatie zorgt onze expert dat je bedrijf hoog scoort in Google.
Onze expert maakt een digital strategy audit op maat van jouw bedrijf.

Op maat

Waarvoor je een actieplan wilt opstellen, hangt volledig van jou af. Wil je een concurrentieanalyse, marktanalyse, doelgroeponderzoek,…? Wij helpen je er graag mee! 

Weet je niet wat je nodig hebt? Neem contact op met nicolas@digitalkixx.be en we gaan samen op zoek naar wat jouw bedrijf nodig heeft.

Aan de slag

Heb je na ons digitaal advies zin gekregen in meer? Geen probleem! Al onze adviezen kunnen wij ook zelf uitvoeren. Zo verlies je geen tijd meer met een kennismaking en op één lijn zitten.

Geef mij 30% korting op strategisch advies!
De expert van Digital KIXX helpt jouw bedrijf adverteren met Google advertenties.