Onze online advertising consultant gaat aan de slag met jouw Google Ads campagne.

Online adverteren met Google Ads

“De eerste 4 zoekresultaten in Google zijn Google Ads.” Meer nog, in de B2B-sector begint meer dan 80% van alle B2B-zoekopdrachten met een Google zoekopdracht.

Mensen zoeken dagelijks via Google naar informatie. Daarom is Google een cruciaal kanaal bij het verwezenlijken van je online marketing strategie. Bij Digital KIXX kun je terecht voor het volledige gamma Google producten en online adverteren. Consulteer ons team van gecertificeerde Google Ads experten.

Diverse mogelijkheden om jouw bedrijf in de kijker te zetten

Google Search Ads

Dankzij Google Search Ads bereik je potentiële klanten wanneer ze op zoek zijn naar je product. Je staat in no time bovenaan de zoekresultaten.

Google Display

Via Google Display worden je advertenties vertoond op sites waar jouw potentiële klanten actief zijn. Je vergroot zo je merkbekendheid wat leidt tot meer aanvragen in de toekomst.

YouTube Advertising

Video advertenties zijn een vak op zich. Wij creëren samen met jou een video advertentie die kort, krachtig en deelbaar is.

Google Shopping

Heb je een webshop? Met Google Shopping campagnes verschijnen jouw producten in de zoekresultaten en komen bezoekers meteen in jouw webwinkel terecht wanneer ze op jouw aanbieding klikken.

De expert van Digital KIXX helpt jouw bedrijf adverteren met Google advertenties.

Wat mag je verwachten van onze pay per click (PPC) consultant?

Voortdurende bijsturing

Zodra de campagne opgezet is, moet deze uiteraard worden bijgestuurd. Daarom voorzien wij elke maand tijd om jouw campagne te optimaliseren om het beste resultaat te bekomen.

Maandelijkse rapportage

Aan het begin van elke maand mag je van ons een duidelijke rapportage verwachten. Hierin beschrijven we niet alleen de resultaten, maar maken we ook duidelijke actiepunten om jouw doelstellingen te behalen.

Transparantie

Elke goede samenwerking start met eerlijke communicatie. We geven klanten altijd volledige toegang tot onze campagnes en geven eerlijke feedback over de behaalde resultaten.

Samenw erken met Digital KIXX

Wij geloven in co-creatie. Samen met onze marketingstrateeg ga je aan de slag om de ideale combinatie aan online marketing kanalen te bepalen. We starten met een kick off sessie, bespreken je groeiambities, doelgroep en jouw positionering.

De voordelen van co-creatie:

We duiken diep in het het zoekgedrag van jouw potentiële klanten. Zo identificeren we waar de opportuniteiten liggen en krijgen we inzicht in de buyer journey. Deze trefwoorden analyse vormt de basis om een SEO-strategie op te stellen en aan on-page optimization te doen.

We doen een SEO audit en analyseren de huidige content op uw website en structuur. We doen daarnaast een technische analyse en bepalen welke zoekwoorden horen bij welke pagina. We optimaliseren vervolgens de pagina’s volgens de regels van de kunst. Tenslotte bepalen we welke nieuwe pagina’s moeten gemaakt worden op basis van een grondige analyse.

Off-page optimization heb je zelf niet helemaal in de hand aangezien deze off-page optimalisatie afhangt van hoe vaak er naar jouw website gelinkd wordt en hoe vaak jouw content gedeeld wordt. We doen daarom aan linkbuilding om de autoriteit van je website te verhogen en met als gevolg hoger te scoren in Google.