Via zoekmachine optimalisatie zorgt onze expert dat je bedrijf hoog scoort in Google.

Converteer meer bezoekers met conversie optimalisatie

Van de homepagina tot het winkelmandje, wij bestuderen de customer journey met moderne technieken opdat jouw webverkeer zich vertaalt in meer sales.

Optimaliseer je ROI met conversie optimalisatie. Conversie optimalisatie zorgt ervoor dat je zoveel mogelijk bezoekers op je website of webshop converteert naar leads of klanten. Onze conversion optimization specialisten onderzoeken waar de knelpunten van je website zich bevinden.

Bezoekgedrag analyse

Als conversion optimization agency onderzoeken we allereerst het bezoekgedrag van jouw potentiële klanten. We maken gebruik van clickmaps, heatmaps en andere technieken om het bezoekgedrag van jouw bezoekers in kaart te brengen. Zo krijgen we inzicht in hoe de bezoeker zich beweegt op jouw website of webshop, en waar ze afhaken. Dat zorgt allemaal voor meer online verkopen.

Onze online advertising consultant gaat aan de slag met jouw Google Ads campagne.
Onze digital strategist overlegt met klant om te helpen bij de online marketing strategie.

A/B- en multivariate testen

De theorieën die we opgebouwd hebben dankzij de bezoekgedraganalyse kunnen we in een volgende fase testen door middel van een A/B test. Concreet betekent dit dat het verkeer opgesplitst wordt, en we kunnen identificeren welke versie het meest doeltreffend is. De variant die het meeste rendement oplevert, wordt vervolgens toegepast op je website.

Betere gebruiksvriendelijkheid

Conversie optimalisatie is onlosmakelijk verbonden met de user experience (UX). Hoe duidelijk is het bijvoorbeeld wat er verwacht wordt van de gebruiker? Zonder de juiste call-to-actions zal het niet duidelijk zijn wat er van de bezoeker wordt verwacht. Hoe snel de pagina laadt, hoe goed bruikbaar is deze op mobiel en meer kom je te weten in ons CRO-rapport. Bovendien is UX niet enkel meer relevant voor het converteren van bezoekers, het is ook essentieel geworden voor jouw vindbaarheid in zoekmachines (SEO).

De expert van Digital KIXX helpt jouw bedrijf adverteren met Google advertenties.
De SEO specialist presenteert de online strategie aan de klant.

Meer online verkopen

Wil je graag meer conversie op je webshop of website? Maximaliseer je omzet en neem contact op met een conversie optimalisatie specialist. Het resultaat? Meer online verkopen of meer leads genereren. Kortom, meer ROI halen uit je huidige verkeer.

Wil je graag vrijblijvend een gesprek over hoe we jouw omzet kunnen optimaliseren? Neem dan contact met ons op.

Samenw erken met Digital KIXX

Wij geloven in co-creatie. Samen met onze marketingstrateeg ga je aan de slag om de ideale combinatie aan online marketing kanalen te bepalen. We starten met een kick off sessie, bespreken je groeiambities, doelgroep en jouw positionering.

De voordelen van co-creatie:

We duiken diep in het het zoekgedrag van jouw potentiële klanten. Zo identificeren we waar de opportuniteiten liggen en krijgen we inzicht in de buyer journey. Deze trefwoorden analyse vormt de basis om een SEO-strategie op te stellen en aan on-page optimization te doen.

We doen een SEO audit en analyseren de huidige content op uw website en structuur. We doen daarnaast een technische analyse en bepalen welke zoekwoorden horen bij welke pagina. We optimaliseren vervolgens de pagina’s volgens de regels van de kunst. Tenslotte bepalen we welke nieuwe pagina’s moeten gemaakt worden op basis van een grondige analyse.

Off-page optimization heb je zelf niet helemaal in de hand aangezien deze off-page optimalisatie afhangt van hoe vaak er naar jouw website gelinkd wordt en hoe vaak jouw content gedeeld wordt. We doen daarom aan linkbuilding om de autoriteit van je website te verhogen en met als gevolg hoger te scoren in Google.