Onze succesverhalen

Stella P

Meer klanten via doordachte en leuke social media

Stella P. heeft als focus het samenstellen van adviesraden en raden van bestuur in bedrijven. De focus van Digital KIXX is het bekend maken van Stella P bij bedrijven aan de hand van digitale marketing. We zetten in op een doorgedreven social media strategie via LinkedIn.

Dicht bij de doelgroep en met een leuke twist in de posts, staan wij in voor het regelmatig posten van relevante content op social media.

Solvus

Geschikte kandidaten aantrekken via performante online recruteringscampagne

Solvus, onderdeel van de USG groep, is een HR consulting partner die een centrale rol opneemt in de HR-gerelateerde uitdagingen van bedrijven. Na diverse pogingen tot het invullen van één specifieke vacature, waarvoor men 7 werknemers zocht, kwam men bij digital KIXX terecht. Allereerst stelden we een buyer personae op.

Op basis van gerichte voorkeuren stelden we een advertising lead ad campaign op, die focuste op diverse drivers bij de kandidaat. De campagne werd verfijnd door constante optimalisatie en nauwe opvolging van de metrics.

Vastgoedgroep Degroote

Lead generation in de bouwsector

Vastgoedgroep Degroote is een toonaangevende vastgoedontwikkelaar aan de Belgische kust. Hun twee nieuwste bouwprojecten zorgen letterlijk voor een nieuwe skyline in oostende. In totaal creëren ze met deze projecten een 1.000-tal nieuwe woonunits.

Digital Kixx tekende een digital journey en onboarding uit met als doel het aantrekken van geïnteresseerde kopers. Na een grondige digitale analyse, werkten we op een betere usability van de website en creëerden we een aantal landingspagina’s. Trafiekgeneratie werd aangepakt via google ads, google display, remarketing, e-mail marketing en social media advertising.

De resultaten van deze geïntegreerde campagne, zijn leuk om te delen.
We zijn dan ook zeer tevreden over deze samenwerking.

Etion

Social media strategie voor een gedreven en ambitieuze werkgeversorganisatie

Etion is een buitenbeentje onder de werkgeversverenigingen. Etion staat voor waardegedreven en persoonlijk ondernemerschap. En daar werken we bij Digital Kixx graag aan mee.

Bij Etion bepalen we samen met de klant de contentstrategie en zijn de communicatielijnen heel kort. Er werd samen beslist om in te zetten op drie online social media kanalen (Linked-in, Facebook en twitter)