Opleiding

LinkedIn

LinkedIn, wat is het? Hoe gebruiken in een B2B context?

LinkedIn

Nieuwe klanten vinden via LinkedIn

Tools

Welke tools maken mijn werk efficiënter anno 2021?

Customer Journey

Customer/buyer journey en persona's opstellen

Adverteren

Adverteren op Facebook en Instagram

Employer Branding

Hoe maak ik van mijn bedrijf een sterk merk online?

Google Analytics

Hoe analyseer ik de cijfers van mijn website?

SEO

Hoe krijg ik mijn website op de eerste pagina van Google?

SEA

Zelf campagnes opstellen en optimaliseren

Samenw erken met Digital KIXX

Wij geloven in co-creatie. Samen met onze marketingstrateeg ga je aan de slag om de ideale combinatie aan online marketing kanalen te bepalen. We starten met een kick off sessie, bespreken je groeiambities, doelgroep en jouw positionering.

De voordelen van co-creatie:

We duiken diep in het het zoekgedrag van jouw potentiële klanten. Zo identificeren we waar de opportuniteiten liggen en krijgen we inzicht in de buyer journey. Deze trefwoorden analyse vormt de basis om een SEO-strategie op te stellen en aan on-page optimization te doen.

We doen een SEO audit en analyseren de huidige content op uw website en structuur. We doen daarnaast een technische analyse en bepalen welke zoekwoorden horen bij welke pagina. We optimaliseren vervolgens de pagina’s volgens de regels van de kunst. Tenslotte bepalen we welke nieuwe pagina’s moeten gemaakt worden op basis van een grondige analyse.

Off-page optimization heb je zelf niet helemaal in de hand aangezien deze off-page optimalisatie afhangt van hoe vaak er naar jouw website gelinkd wordt en hoe vaak jouw content gedeeld wordt. We doen daarom aan linkbuilding om de autoriteit van je website te verhogen en met als gevolg hoger te scoren in Google.