Onze expert maakt een digital strategy audit op maat van jouw bedrijf.

Social media advertising

De gemiddelde Belg spendeert dagelijks 1 uur en 36 minuten op sociale media.

Dat is één van de vele redenen waarom social ads een cruciale factor zijn voor het verwezenlijken van je marketing doelstellingen. Als social ads agency hebben wij dan ook expertise over de volledige waaier aan platformen waarop kan geadverteerd worden:

Diverse mogelijkheden om jouw bedrijf in de kijker te zetten

Facebook ads

Facebook blijft tot op heden een zeer betrouwbaar platform om op te adverteren. De zeer specifieke targeting mogelijkheden zorgen ervoor dat we de juiste mensen kunnen vinden om jouw doelstellingen te behalen.

Instagram ads

Ook Instagram blijft een uitstekend platform om je doelstellingen te behalen. De laatste jaren merken we dat ook de oudere doelgroep de weg vindt naar dit platform. Dat vergroot de advertentiemogelijkheden.

LinkedIn ads

Wil je een specifieke B2B campagne voeren dan is LinkedIn het platform. Hiermee kun je doelgericht je bedrijf, product of dienst promoten aan je doelgroep.

Pinterest ads

Adverteren via Pinterest geeft je als bedrijf de kans om awareness te creëren en consideration te stimuleren. 98 procent van de gebruikers geeft toe dat ze nieuwe dingen uitprobeerden die ze op Pinterest tegenkwamen.

 

De SEO specialist presenteert de online strategie aan de klant.
Nicolas, onze digital strategy expert gebruikt data om jouw online marketingstrategie op te stellen.

Wat mag je van onze social media consulent verwachten?

Voortdurende bijsturing

Zodra de campagne opgezet is, moet deze uiteraard worden bijgestuurd. Daarom voorzien wij elke maand tijd om jouw campagne te optimaliseren om het beste resultaat te bekomen.

Maandelijkse rapportage

Aan het begin van elke maand mag je van ons een duidelijke rapportage verwachten. Hierin beschrijven we niet alleen de resultaten, maar maken we ook duidelijke actiepunten om jouw doelstellingen te behalen.

Transparantie

Elke goede samenwerking start met eerlijke communicatie. We geven klanten altijd volledige toegang tot onze campagnes en geven eerlijke feedback over de behaalde resultaten.

Samenw erken met Digital KIXX

Wij geloven in co-creatie. Samen met onze marketingstrateeg ga je aan de slag om de ideale combinatie aan online marketing kanalen te bepalen. We starten met een kick off sessie, bespreken je groeiambities, doelgroep en jouw positionering.

De voordelen van co-creatie:

We duiken diep in het het zoekgedrag van jouw potentiële klanten. Zo identificeren we waar de opportuniteiten liggen en krijgen we inzicht in de buyer journey. Deze trefwoorden analyse vormt de basis om een SEO-strategie op te stellen en aan on-page optimization te doen.

We doen een SEO audit en analyseren de huidige content op uw website en structuur. We doen daarnaast een technische analyse en bepalen welke zoekwoorden horen bij welke pagina. We optimaliseren vervolgens de pagina’s volgens de regels van de kunst. Tenslotte bepalen we welke nieuwe pagina’s moeten gemaakt worden op basis van een grondige analyse.

Off-page optimization heb je zelf niet helemaal in de hand aangezien deze off-page optimalisatie afhangt van hoe vaak er naar jouw website gelinkd wordt en hoe vaak jouw content gedeeld wordt. We doen daarom aan linkbuilding om de autoriteit van je website te verhogen en met als gevolg hoger te scoren in Google.