Strategisch analyseren om
digitaal te evolueren

Evolueren vanuit een digitaal perspectief wordt een steeds belangrijker aspect binnen de huidige bedrijfsvoering

Digitale innovatie verandert de wereld en de manier waarop bedrijven zaken doen. Hoe slaagt uw bedrijf erin om mee te zijn in deze nieuwe omgeving?

Bij Digital KIXX plannen en implementeren we de juiste technologie in lijn met je businessmodel. Samen met onze online specialisten creëren we een digitale wereld die past bij uw bedrijf.
Dat noemen we strategie.

Waarom een digitale marketingstrategie?

Een digitale marketingstrategie zorgt voor duidelijke keuzes en dat geeft je bedrijf een voordeel tegenover de concurrentie.

Je wil resultaat behalen via online zichtbaarheid. Dit is logisch. Het is daarom van groot belang dat je de juiste kanalen kiest, het juiste verhaal vertelt, de juiste doelgroep aanspreekt en de perfecte timing kiest.

Weet wat je wil testen

Binnen het ontwikkelen van je strategie is het enorm belangrijk om te kijken wat je wil testen. Digitale marketing maakt het mogelijk om cruciale elementen op maat aan te passen, dit geeft het voordeel dat je telkens op zoek kan gaan naar een winnende succesformule. Copywriting, design, call-to-actions enz.

 
Vanuit een growth hacking canvas denken onze digital growth marketeers graag mee om tot een succesvolle digitale uitrol over te gaan.

Waaruit bestaat een digitale marketing strategie?

Een strategie wordt bij Digital KIXX opgebouwd na een aantal gesprekken: interne brainstormsessies met het management, medewerkers, focusgroepen met klanten, mediaplanning en een roadmap naar succes.